Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de reis?


1. Je boekt een vlucht bij Transavia en huurt van tevoren een auto op het vliegveld in Bergerac. De vlucht duurt ongeveer 5 kwartier. Vanaf Bergerac is het een uur rijden naar Meyrals. 2. Je vliegt naar Bordeaux. Dan heb je meer aankomst en vertrekmogelijkheden. Vanaf Bordeaux neem je de snelweg. De reis duurt ongeveer 3 uur. 3. Je kiest voor de auto. Dit is ongeveer 980 km vanaf de Belgische grens.
Hoe is de overnachting geregeld?


Er zijn vooral buiten het hoogseizoen veel overnachtingsmogelijkheden; te vinden op internet. Beperk je tot een gebied van 10 kilometer rond Meyrals. Wij hebben goede ervaringen met onze Engelse buurvrouw die gites verhuurt. Zij kent de excursiemogelijkheden in de buurt en kan goed koken. Wil je meer privacy kies dan voor een hotel. Kom je met meerdere mensen dan heeft het huren van een gite of B&B veel voordelen: goedkoper, meer vrijheid, vaak een eigen zwembad en een eigen keuken.
Kan ik met mijn partner komen?


Je partner kan prima meekomen. Ook bij de coachgesprekken kan hij of zij aanwezig zijn. Met je partner komen is ook een investering in je relatie.
Kan ik met mijn team/ intervisiegroep komen?


Ja, dat kan prima. Er zijn teams en groepen die al meer dan 10 jaar naar de Dordogne komen. Voor hen is het een week waar zij de ene helft van het jaar naar uitkijken en de andere helft van het jaar over napraten. Wij zorgen zonodig voor de accreditatie voor je beroepsgroep en bieden je een interessante offerte met korting. Als je met je team komt, dan heeft dat veel voordelen. 1. Je kan met elkaar een huis (een 'gite') huren. Dat is goedkoper en hebt meer vrijheid dan in een hotel. 2. Je leert elkaar beter kennen waardoor de samenwerking ook makkelijker gaat. Het is gezelliger; na de sessies werk je samen aan opdrachten of je maakt een leuke excursie.
Waarom in de Dordogne?


De Dordogne is een streek in Frankrijk waar 20.000 jaar geleden al mensen woonden. In de Dordogne werden de graven gevonden van onze voorouders: de Gros Magnons; genoemd naar de eigenaar van het grondgebied. De Dordogne kent een afwisselend klimaat en een boeiend landschap. Het is in het voor-, en naseizoen een oase van rust. Er zijn veel mogelijkheden voor sportieve activiteiten en de streek staat bekend om zijn uitstekende restaurants. Je bent een weekje weg van je dagelijkse omgeving en neemt letterlijk afstand.
Kan ik met een collega komen?


Met een collega komen heeft veel voordelen. Je hebt het dubbele aantal uren of als je het aantal uren op 10 houdt, dan betaal je maar de helft. Bovendien kun je elkaar stimuleren, zowel tijdens als na de coaching.
Kan ik eerst een kennismakingsgesprek hebben?


Ja, dat kan. We hebben dan een telefonisch gesprek of een Skype gesprek.
Is er na afloop een borging van de resultaten?


Ja, je kunt follow-up gesprekken voeren met een coach in Nederland die het programma en de methodiek goed kent.
Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?


Je neemt deel aan een scholing, nascholing of consultancy programma. Voor de meesten is dat fiscaal aftrekbaar van je balastbare inkomen. Zowel de reis, je verblijf als de kosten van deelname.
Kan ik korting krijgen?


Als je het coachprogramma in de Dordogne volgt, krijg je een voucher met het recht op een korting van 500 euro bij deelname aan een van de programma's van www.kouwenhovenopleidingen.nl in Nederland.

Klik op de + en neem contact met me op

© 2023 by David Bell. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon